For en ære. Tusen hjertelig takk for at dere gjorde låta vår så vakker!
— Linni Meister
Rått levert!
— Stian "Staysman"

Trio no Treble er i utradisjonell tro en trio med bratsj, cello og kontrabass, basert i Trondheim! En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang. Kan det bli bedre?

Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass). Trio no Treble ble stiftet i 2017, og har siden oppstarten blant annet spilt flere suksessfulle konserter i Trøndelagsregionen, egen konsert på Hamar kulturhus og opptreden under Operafestukene i Kristiansund. Fremtidige planer er blant annet en stor Serbia-turné i juni og konsert på Sentralen i Oslo. I tillegg skal de være festivaltrio under Toppen internasjonale musikkfestival i Mosjøen.

Trioen spiller alt fra klassisk musikk til folkemusikk og popmusikk. Med andre ord så spiller trioen musikk i alle genre og til alle anledninger. I 2019 fikk de skrevet et til verk til seg av komponist Trygve Brøske, støttet av Norsk komponistfond.

Medlemmene i Trio no Treble er allsidige musikere med regelmessige engasjementer i blant annet TrondheimSolistene og Trondheim Symfoniorkester.  De har alle Bachelor- og Mastergrad fra NTNU Instiutt for musikk, og de har hatt studieopphold i Tyskland, Sveits og Sverige. 

Trioen er støttet av Kulturrådet.

Bilder er tatt av Ole Wuttudal og Emma Bolås Brødreskift.

Årets julekalender!
Årets trio uten fiolin!
Årets sommerkroppen-trio!
Årets trio uten fiolin-vinner på sosiale medier!

Årets!
— Torodd Wigum